ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ :
Η Alousystem Plus 56 αποτελεί ένα σύστημα για ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή.

Τα προφίλ έχουν σχεδιαστεί πάνω στην Camera European, όπως και όλα τα ανοιγόμενα συστήματα της ALCO, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες επιλογής εξαρτημάτων.

Τα εξαρτήματα της σειράς είναι προϊόντα τα οποία παράγονται από αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους οίκους.

Στην σειρά Alousystem Plus 56 έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές στο διεθνές εργαστήριο του Ιnstedil στην Ιταλία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα προφίλ της Alousystem Plus 56 αποτελούνται από δυο διατομές αλουμινίου που συρράπτονται μηχανικά μεταξύ τους, με δυο διατομές από πολυαμίδιο πλάτους 14,8 mm, ενισχυμένες με υαλονήματα, δίνοντας τους υψηλή αντοχή σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.

Η στεγανότητα από νερό και αέρα επιτυγχάνεται με 2 ή 3 σειρές ελαστικών από υλικό EPDM*, τα οποία είναι όλα κουμπωτά για εύκολη τοποθέτηση.

Η Alousystem Plus 56 χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα και το ίδιο πρεσάκι με τις σειρές Alousystem Plus45 και Alousystem Plus 65.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

• Υψηλή αντοχή σε θερμοπερατότητα, ανεμοπίεση, υδατοπερατότητα και   
ανεμοπερατότητα 

• Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων 
• Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών 
• Πολυαμίδιο πλάτους 14,8mm 
• Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,5


EPDM:
 Ethylene Propylene Diene Monomer RubberΗ σειρά Alousystem 300 δημιουργήθηκε από τη σύγχρονη τάση για συρόμενες κατασκευές υψηλών προδιαγραφών. Με τη σειρά αυτή κατασκευάζονται συρόμεναθερμομονωτικά κουφώματα όλων των τύπων.

Οι διατομές της σειράς συρράπτονται μηχανικά μεταξύ τους με ένα πολυαμίδιο πλάτους 18mm, με τελικό αποτέλεσμα στιβαρά προφίλ.

Η Alousystem 300 συνεργάζεται με τα προφίλ της σειράς Alousystem 100, όπως τα φύλλα για παντζούρια, οι σίτες και τα αρμοκάλυπτρα, με αποτέλεσμα την ποιοτική και γρήγορη κατασκευή, αλλά και την εξοικονόμηση βάρους, όπου απαιτείται.

Έμφαση έχει δοθεί και στην επιλογή των εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα στα ράουλα με συνθετικό πλαστικό σώμα και στη γωνία σύνδεσης με τα επενδυμένα σκέλη, που συμβάλλουν στην μέγιστη δυνατή θερμομόνωση.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

• Υψηλή αντοχή σε θερμοπερατότητα, ανεμοπίεση, υδατοπερατότητα και ανεμοπερατότητα
• Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
• Πολυαμίδιο πλάτους 18mm
• Πάχος προφίλ 1,4mm